Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه می‌خواهیم درباره‌ی وسایلی صحبت کنیم که آن‌ها را هم می‌توانید با ماشین لباسشویی بشویید. رمز موفقیت در شستشوی آن‌ها با ماشین لباسشویی، استفاده از سیکل شستشوی ملایم (Delicate / Gentle / Hand Wash Cycle) و دمای مناسب برای آب، قرار دادن وسایل کوچک در کیسه‌های توری مخصوص شستشو در ماشین لباسشویی و عدم استفاده از خشک کن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص وسایل بزرگ‌تر اگر ماشین لباسشویی دارای همزن مرکزی (Center Agitator) نباشد نتیجه‌ی بهتری خواهید گرفت.

شما می‌توانید یک ماده‌ی ضدعفونی کننده هم به آب ماشین لباسشویی اضافه کنید تا باکتری‌های وسایل را از بین ببرد. مایع سفید کننده به بعضی وسایل آسیب نمی‌زند، اما برای تمیز کردن بعضی وسایل می‌توانید از روغن کاج یا ضدعفونی کننده‌های حاوی فنول استفاده کنید تا آسیبی به آن‌ها وارد نشود.

۱- کوله و ساک باشگاه

کوله‌ها و ساک‌های باشگاه پارچه‌ای یا از جنس وینیل را می‌توان با ماشین لباسشویی شست، مگر اینکه کیف از جنس چرم باشد. همه‌ی جیب‌های کیف را خالی کنید. لکه‌ها را با ماده‌ی لکه بر پاک کنید. ماده‌ی لکه بر را با استفاده از یک برس نرم روی لکه بکشید و قبل از شستن، اجازه دهید دست کم ۱۵ دقیقه روی لکه باقی بماند.

کیف را پشت و رو کنید و آن را با یک شوینده‌ی قوی (Heavy Duty Detergent) و آب گرم شستشو دهید. اگر نگران باقی ماندن باکتری ها، به ویژه قارچ‌های عامل بیماری پای ورزشکاران هستید، یک ماده‌ی ضدعفونی کننده به سیگل شستشو اضافه کنید.

۲- کفش‌های پارچه‌ای و کتانی

کفش‌های پارچه‌ای را می‌توانید با ماشین لباسشویی بشویید، مگر اینکه در راهنمای شستشوی کفش استفاده از ماشین لباسشویی صراحتاً منع شده باشد. بند‌های کفش را حتماً درآورید (جداگانه بشویید یا یک بند تمیز جایگزین شان کنید)، کفی‌های کفش را هم بیرون آورید، کفش را داخل یک کیسه‌ی توری مخصوص در ماشین لباسشویی بگذارید و با یک شوینده‌ی مناسب و آب گرم شستشو دهید.

اگر لکه‌های کفش زیاد و سرسخت هستند، ابتدا ماده‌ی لکه بر را به لکه‌ها بمالید و اجازه دهید لکه بر ۱۵ دقیقه روی آن‌ها بماند، سپس کفش را با ماشین لباسشویی بگذارید. برای رفع بوی نامطبوع کفش‌ها یک فنجان جوش شیرین یا ماده‌ی ضدعفونی به آب ماشین لباسشویی اضافه کنید.

۳- اسباب بازی‌های کوچک

بچه‌ها همیشه دست‌های خود را نمی‌شویند و ممکن است با همان دست‌های آلوده با اسباب بازی‌های خود بازی کنند. اسباب بازی‌های کوچک مثل لگو‌ها را می‌توانید داخل کیسه‌های توری مخصوص در ماشین لباسشویی بشویید.

کافی است اسباب بازی‌ها را با آب گرم شستشو دهید. بعد از اتمام شستشو آن‌ها را بیرون آورید و اجازه دهید خود به خود خشک شوند. اگر کسی در خانواده بیمار بوده، کمی ماده‌ی ضدعفونی کننده اضافه کنید تا میکروب‌ها از بین بروند.

۴- عروسک‌های پارچه‌ای

عروسک‌های پارچه‌ای را می‌توانید با ماشین لباسشویی بشویید، مگر اینکه داخل عروسک قطعه‌ی مکانیکی وجود داشته باشد یا خود عروسک قدیمی باشد. اول مطمئن شوید که عروسک پارگی‌ای ندارد تا محتویات آن هنگام شستشو بیرون نریزد؛ اگر متوجه پارگی شدید حتماً ابتدا آن را تعمیر کنید. سپس سراغ لکه‌ها روید؛ اگر لکه‌ها زیاد یا سرسخت هستند، ابتدا با مقداری شوینده یا ماده‌ی لکه بر آن‌ها را پاک کنید. در انتها عروسک را داخل کیسه‌های توری مخصوص در ماشین لباسشویی قرار دهید.

برای شستشو از آب گرم یا سرد و سیکل مخصوص شستشوی ملایم (Delicate / Gentle / Hand Wash Cycle) استفاده کنید. بعد از پایان شستشو، عروسک را بیرون آورید و اجازه دهید خود به خود خشک شود.

۵- ساک‌های خرید قابل استفاده مجدد

ساک‌های خرید قابل استفاده مجدد، به خصوص آن‌هایی که برای حمل مواد غذایی بدون بسته بندی استفاده می‌شوند باید بعد از هر بار استفاده شسته شوند تا از آلوده شدن مواد غذایی به باکتری‌ها جلوگیری شود. ساک‌هایی که از آن‌ها برای حمل مواد غذایی و دیگر محصولات دارای بسته بندی استفاده می‌شوند را می‌توان دیرتر شست.

بعضی ساک‌ها راهنمای شستشو دارند که در آن‌ها نحوه‌ی شستشوی ساک در ماشین لباسشویی ذکر شده و برای این کار باید طبق دستورالعمل راهنما عمل کنید. در مورد آن‌هایی که راهنمای شستشو ندارند، ابتدا باید هر قسمتی که قابلیت جدا شدن دارد را از ساک جدا کنید. ساک را بعد از شستشو از ماشین لباسشویی خارج کنید، از چوب لباسی آویزان کنید و اجازه دهید خود به خود خشک شود یا می‌توانید از خشک کن لباسشویی برای خشک کردن آن‌ها استفاده کنید. ساک‌های پلاستیکی هم به همان شکل شسته می‌شوند، اما فقط باید در معرض هوا خشک شوند.

اگر ساک خریدتان پارچه‌ای است آن را با آب داغ و شوینده‌ی همیشگی تان بشویید. آب داغ برای از بین بردن باکتری ای. کولای و دیگر انواع باکتری لازم است.

۶- تشک‌های ورزشی

اگر ماشین لباسشویی تان همزن مرکزی (Center Agitator) نداشته باشد بهتر است، چون این نوع ماشین‌ها کمتر به پارچه‌ها آسیب می‌زنند. اما اگر ماشین لباسشویی تان همزن مرکزی دارد کافی است تشک را باز کنید و تا جایی که می‌توانید به صورت یکنواخت دور همزن ماشین بپیچانید. برای جلوگیری از تکان خوردن ماشین لباسشویی، چند حوله هم اضافه کنید تا مخزن به اندازه‌ی کافی پر شود.

از سیکل مخصوص شستشوی ملایم (Delicate / Gentle / Hand Wash Cycle) و آب گرم یا سرد استفاده کنید. شوینده هم باید از نوع قوی (Heavy Duty Detergent) باشد تا چربی‌های بدن و کثیفی‌ها را از بین ببرد.

اگر تشک را به زودی نیاز دارید، آن را روی یک حوله‌ی خشک و نم گیر پهن کنید و فشار دهید تا آب آن تا جایی که ممکن است خارج شود.

تشک را از چوب لباسی یا رخت آویز، به دور نور خورشید و حرارت مستقیم آویزان کنید. تشک را هرگز با خشک کن لباسشویی خشک نکنید، چون می‌تواند باعث تغییر شکل تشک یا خراب شدن آن شود.

۷- ظروف سیلیکونی آشپزخانه

اگر در آشپزخانه‌ی خود وسایل و ظروف سیلیکونی زیادی دارید، برای تمیز کردن آن‌ها می‌توانید از ماشین لباسشویی استفاده کنید. از آب گرم رو به داغ و یک شوینده‌ی قوی (Heavy Duty Detergent) استفاده کنید تا چربی‌های باقیمانده از مواد غذایی پاک شوند. وسایل کوچک را داخل یک کیسه‌ی توری مخصوص در ماشین لباسشویی قرار دهید و در انتها از سیکل Gentle Spin (خشک کن ملایم) استفاده کنید تا وسایل تغییر شکل ندهند.

۸- دستگیره‌های آشپزخانه و دستکش‌های مخصوص فر

دستگیره‌ها و دستکش‌های مخصوص فر اغلب با مواد غذایی در تماس هستند، به همین دلیل شستشوی آن‌ها را نباید از قلم انداخت. آن‌ها را به همراه حوله‌ی آشپرخانه می‌توانید در ماشین لباسشویی بشویید.

۹- پادری‌های کوچک

اغلب پادری ها، حتی آن‌هایی که یک لایه‌ی لاستیکی پشت خود دارند را می‌توان با ماشین لباسشویی شست، مگر اینکه در راهنمای شستشوی آن‌ها به وضوح ذکر شده باشد که فقط باید خشک شویی شود.

بهتر است قبل از شستشو، لکه‌های پادری، به ویژه لکه‌های غذا و چربی را پاک کنید. برای شستشوی هر جنس پادری‌ای باید از آب سرد و شوینده‌ی مایع استفاده کنید. اگر پشت پادری یک لایه‌ی لاستیکی وجود دارد، هرگز برای سفید کردن یا ضدعفونی کردن آن از مایع سفید کننده استفاده نکنید، چون باعث پوسته پوسته شدن لاستیک می‌شود.

بعد از اتمام شستشو و بیرون آوردن پادری، اجازه دهید خود به خود خشک شود. حرارت زیاد می‌تواند باعث آب رفتن پادری یا خراب شدن لاستیک پشت آن شود.

۱۰- بالش‌ها

بالش‌ها چه از جنس پر باشند وچه از جنس پلی استر، آن‌ها را می‌توانید با ماشین لباسشویی بشویید. از یک شوینده‌ی مناسب استفاده کنید و ماشین را بیش از حد پر نکنید. قسمتی از مخزن را خالی بگذارید تا بالش‌ها جای حرکت داشته باشند.

برای خشک کردن بالش‌ها می‌توانید از خشک کن ماشین استفاده کنید، اما مدتی طول می‌کشد تا بالش‌ها کامل خشک شوند. قرار دادن بالش‌ها در معرض هوای آزاد به فرآیند خشک شدن آن‌ها سرعت می‌بخشد و به از بین رفتن بو‌های نامطبوع کمک می‌کند. یک روز آفتابی و بادی را برای این کار انتخاب کنید.

۱۱- سر تی‌های زمین شوی، دستکش‌های لاستیکی و وسایل نظافت

بعد از نظافت خانه باید وسایلی که از آن‌ها استفاده کردید را تمیز کنید. سر تی‌های زمین شوی، اسفنج ها، دستکش‌های لاستیکی و برس‌ها می‌توانند به پناهگاهی باکتری‌ها تبدیل شوند، به این ترتیب بار دیگری که از آن‌ها استفاده کنید این باکتری‌ها را به همه جای خانه منتقل خواهید کرد.

سر تی‌های زمین شوی را از دسته‌ی آن‌ها جدا کنید و وسایل نظافت کوچک را داخل یک کیسه‌ی توری مخصوص قرار دهید. آن‌ها را به همراه چند حوله داخل مخزن لباسشویی بگذارید تا به اندازه‌ی کافی پر شود. از آب داغ و یک شوینده‌ی مناسب استفاده کنید. وسایل را از ماشین لباسشویی خارج کنید و اجازه دهید کامل خشک شوند تا از قارچ و کپک در آن‌ها رشد نکند.

۱۲- کیف‌های غذا

کیف‌های غذا می‌توانند به محل تجمع باکتری‌های خطرناکی مثل سالمونلا، لیستریا و ای. کولای و همینطور قارچ‌ها و کپک‌ها تبدیل شوند، مسأله‌ای که می‌تواند باعث ابتلا به مشکلات گوارشی و حتی بیماری‌های جدی تری شود. کیف‌های غذا را می‌توانید با آب گرم یا سرد و سیکل شستشوی ملایم (Delicate / Gentle / Hand Wash Cycle) شستشو دهید، سپس آن‌ها را از ماشین لباسشویی خارج کنید تا خود به خود خشک شوند. هر بار که از یک کیف غذای قابل استفاده‌ی مجدد استفاده می‌کنید، احتمال آلوده شدن کیف به باکتری وجود دارد، مگر آنکه کیف را درست تمیز کرده باشید.

۱۳- تجهیزات ورزشی

تجهیزات ورزشی از کفش‌های ورزشی گرفته تا شین گاردها، زانوبند‌ها و آستین‌های فشرده سازی، بعد از هر بار استفاده مملوء از آلودگی و عرق می‌شوند.

همه‌ی قسمت‌های چسبی و بند‌های وسایل را ببندید و آن‌ها را داخل یک کیسه توری مخصوص در ماشین لباسشویی بگذارید از سیکل شسشتوی ملایم (Delicate / Gentle / Hand Wash Cycle) و یک شوینده‌ی معمولی استفاده کنید. هرگز از خشک کن ماشین لباسشویی برای خشک کردن این وسایل استفاده نکنید؛ آن‌ها را از ماشین خارج کنید و اجازه دهید به دور از حرارت مستقیم، خود به خود خشک شوند.



منبع: روزیاتو

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماشین لباسشویی تجهیزات ورزشی پارسی خبر کوله پشتی ماشین لباسشویی داخل یک کیسه ماده ی ضدعفونی ضدعفونی کننده اسباب بازی ها استفاده کنید ماده ی لکه پارچه ای اجازه دهید یک شوینده ی مواد غذایی اضافه کنید شستشو دهید باکتری ها خارج کنید ی لاستیکی ی استفاده خشک کن ی شستشوی خشک شوند بالش ها ی مناسب ی آن ها کفش ها آب گرم ساک ها لکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است

دیگر از مزارع، باغ‌های زیتون و میوه و گلخانه‌های زیبای غزه اثری نیست؛ هواپیماها و بولدوزرهای صهیونیست‌ها هر چه بوده را با خاک یکسان کرده‌اند، بخش دامپروری و شیلات هم از این قاعده مستثنا نبوده‌اند؛ این ویرانی چنان گسترده است که به گفته کارشناسان بازسازی و احیای آنها چند دهه زمان می‌برد.

به گزارش ایسنا، روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی از تخریب زیرساخت‌های بخش کشاورزی غزه در حملات رژیم صهیونیستی آورده است: «با گذشت بیش از ۶ ماه از حمله اسرائیل به نوار غزه، زیرساخت‌های تولید غذا و آب آشامیدنی در این باریکه شدیدا آسیب دیده است. مزارع و باغهای غزه توسط حملات هوایی و بولدوزرهای اسرائیلی با خاک یکسان شده‌اند. غلاتی که توسط کشاورزان حین فرار برای یافتن سرپناه در جنوب غزه، به حال خود رها شده‌اند پوسیده‌اند و دام‌ها نیز به حال خود رها شدند تا بمیرند.»

«اشرف عمر الاخرس»، صاحب یک مزرعه خانوادگی در شهر بیت لاحیا در شمال غزه در نزدیکی مرز با سرزمین‌های اشغالی بود. او می‌گوید بولدوزرهای اسرائیلی اواخر ماه ژانویه آنجا را به همراه گلخانه‌ها و پروژه‌های انرژی خورشیدی از بین بردند تا فضا را برای ایجاد یک منطقه حائل نظامی مناسبت کنند.

او در حالی که تصاویر و ویدیوهایی از گذشته مکان را نشان می‌دهد به واشنگتن پست می‌گوید: «ما روی مزرعه بزرگ خودمان که از نیاکانمان به ارث بردیم کار می‌کردیم. محصولات ما شامل پرتقال، لیمو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار و بادمجان بود.»

مزرعه کشاورزی الاخرس قبل و بعد از جنگ غزه

سرنوشت مزرعه الاخرس ماجرایی است که بر کلیت بخش کشاورزی غزه رفته است.

تجزیه و تحلیل واشنگتن پست از داده‌های کشاورزی، تصاویر ماهواره‌ای و مصاحبه با کارشناسان و فلسطینیان در نوار غزه نشان می دهد که چگونه بخش کشاورزی این باریکه که از قبل آسیب پذیر بود به فروپاشی رسیده است.

به نوشته این نشریه آمریکایی، قبل از جنگ کنونی علیه غزه بخش عمده میوه و سبزی ساکنان این باریکه از راه واردات تامین می‌شدند. بالغ بر دو دهه است که قابلیت غزه برای تامین غذای مردم این باریکه به دلیل محاصره‌ بیرحمانه‌ای که مصر و رژیم صهیونیستی علیه آن اعمال کردند با محدودیت مواجه شده است؛ محاصره‌ای که در پی تسلط حماس در سال ۲۰۰۷ بر این باریکه اجرا شد.  رژیم صهیونیستی کنترل همه گذرگاه‌های ورودی به غزه را به جز یک گذرگاه در اختیار گرفته است؛ برای تامین آب و برق غزه محدودیت ایجاد کرده است؛ دسترسی غزه‌ای‌ها به آبهای عمیق‌تر برای صید شیلات را ممنوع ساخته و برای واردات و صادرات مربوط به غزه محدودیت به وجود آورده است.

نتیجه اقدامات صورت گرفته علیه غزه  در دو دهه گذشته کوچکتر شدن بخش کشاورزی و شیلات این باریکه بوده اما همچنان نقشی ضروری برای تامین مواد غذایی در آنجا داشتند. مردم غزه در مواجهه با محدودیت‌ها در هر جایی که می‌توانستند کشاورزی و ماهیگیری می‌کردند، روی پشت‌ بامها گلخانه می‌ساختند، آب باران را برای آبیاری استحصال می‌کردند و قایق‌های خود را دستکاری می‌کردند تا با موتور خودرو و روغن پخت و پز آنها را به کار بیندازند. باغهای میوه و زیتون کوچک نیز در جای جای این باریکه پراکنده بودند.

واشنگتن‌پست در ادامه آورده است: «طبق اعلام دفتر آمار مرکزی فلسطین، تولیدات کشاورزی داخلی در نوار غزه تا سال ۲۰۲۲ تامین کننده بیش از ۴۰ درصد مایحتاج مصرفی مردم این باریکه بوده است. طبق اعلام مرکز ماهواره‌ای سازمان ملل (یونوسات)، قبل از جنگ اخیر علیه غزه زمین‌های کشاورزی حدود نیمی از مجموع اراضی غزه را به خود اختصاص داده بودند اما این جنگ تا کنون ۴۵ درصد از این زمین‌های کشاورزی را تخریب کرده است. کارشناسان حقوقی می‌گویند طبق قوانین بشردوستانه بین‌المللی هیچ یک از طرف‌های یک جنگ نباید دسترسی مردم غیرنظامی گرفتار در جنگ به آب یا مواد غذایی را بگیرند. این ممنوعیت همچنین شامل هدف گرفتن زیرساخت‌های بخش مواد غذایی در جنگ می‌شود.»

«تام داننبائوم»، یک استاد حقوق بین‌الملل در مدرسه حقوق و دیپلماسی فلچر در دانشگاه تافتز اظهار کرد: «به جز یک سری موارد استثنایی بسیار نادر، انهدام، حذف و بی استفاده کردن چنین موادی ممنوع است.»

«هه یین»، یک تحلیلگر تصاویر ماهواره‌ای و استادیار دانشگاه ایالتی کنت گفت که طبق تحلیل‌هایش دریافته که تا تاریخ سوم آوریل نزدیک به نیمی از درخت‌های زیتون و میوه در نوار غزه آسیب دیده یا از بین رفته‌اند. او اظهار کرد در شمال غزه میزان خسارات به آنها تا ۷۱ درصد می‌رسد. او گفت که فن‌آوری یادگیری ماشینی – نوعی از هوش مصنوعی که الگوهای بصری در داده‌ها را شناسایی می‌کند – برای شناسایی آسیب‌های وارد شده به درختان میوه و گلخانه‌ها از طریق تصاویر ماهواره‌ای را به خدمت گرفته است.

تصویر ماهواره‌ای از زیرساخت‌های کشاورزی تخریب شده غزه

یین تاکید کرد حدود یک چهارم از ۷۰۰۰ گلخانه متعلق به غزه در اثر جنگ اخیر از بین رفته‌اند؛ ۴۲ درصد از آنها نیز آسیب دیده و احتمالا غیرقابل استفاده هستند.

این روزنامه آمریکایی در گزارش خود آورده است:  «مردم غزه در حالی که تا پیش از این به کمک های آژانس سازمان امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی سازمان ملل وابسته بودند اکنون حتی بیش از پیش به کمک‌های محدودی که اجازه ورود به آنجا را پیدا می‌کنند تکیه کرده‌اند. بسیاری از این مردم به جستجوی گیاهان خوراکی می‌پردازند و به گفته سازمان ملل، تعداد قابل توجهی از آنها حتی از فرط کمبود مواد غذایی رو به خوردن علوفه و خوراک حیوانات آورده‌اند. چند نفر از ساکنان شمال غزه به واشنگتن پست گفتند که از گیاهی به نام خوبیزا که به طور طبیعی در زمستان رشد می کند تغذیه کرده و زنده ماندند اما وقتی فصل بهار آمد این منبع تغذیه آنها از بین رفت.»

باغ زیتونی در شهر دیرالبلح قبل از جنگ

«ماکسیمو توررو»، اقتصاددان ارشد سازمان کشاورزی و غذای سازمان ملل اظهار کرد سطح ناامنی غذایی در نوار غزه به مرحله‌ای حیاتی رسیده است. این وضعیت کاملا به دست انسان رخ داده و حالا به صورت بالقوه جان صدها هزار نفر در خطر قرار گرفته است.

بخش‌هایی از غزه کاملا زیرساخت‌های تامین آب خود را نیز از دست داده‌اند که این امر باعث تشدید تبعات جنگ می‌شود. به گفته توررو، ۵۰ درصد این زیرساخت در شمال غزه، ۵۴ درصد آن در مرکز غزه، ۵۰ درصد زیرساخت در خان یونس و ۳۳ درصد در رفح غیرقابل استفاده است. طبق اعلام دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، از مجموع سه تاسیسات آب شیرین‌کن در غزه، دو تاسیسات به طور مقطعی فعال هستند و بسیاری از مردم غزه با استفاده از آب شور زنده‌اند. جبران تمام این خسارات ممکن است چند دهه طول بکشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • شاید نمی‌دانستید که علی دایی آنجا حضور داشت!
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید