Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا برای شستشوی پتو همه به خشکشویی مراجعه میکنند، اما برای شستشوی پتوی برقی این راه عملی نیست. هر چند این کار کمی پیچیدگی داره، ولی ما آسان‌ترین روش را برای شما پیدا کرده ایم.

پتو‌های برقی از انواع پتو‌های مدرن طبی هستند که خوشبختانه می‌توان آن‌ها را با استفاده از ماشین لباسشویی‌های معمولی و خانگی شسته و خشک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کما اینکه قبل از اولین استفاده نیز باید یکبار در ماشین لباسشویی شسته شوند. برای آشنایی با این کار در ادامه با ما همراه باشید.

اصول شستن پتو‌های برقی

۱- پتو را خاموش کرده و سیم برق را جدا کنید. سیم برق پتو هرگز نباید با آب تماس پیدا کند. قبل از تمیز کردن پتو آن را چک کرده تا همه‌ی المنت‌های گرمایشی داخل پتو به حالت طبیعی مثل روز اول سر جای خود قرار داشته باشند.

نحوه‌ی تمیز کردن تشک تخت فقط با جوش شیرین

اگر برای سیم‌های المنت‌های گرمایشی مشکلی پیش آمده باشد و آسیب دیده باشند، دیگر نمی‌توانید از پتو استفاده کنید. دقت داشته باشید که اگر پتوی شما از انواع قدیمی است که سیم برق آن جدا نمی‌شود، پتو را به هیچ عنوان با ماشین لباسشویی نشویید و تنها با دست و با دقت که سیم در آب فرو نرود پتو را تمیز کنید.

۲- لیبل یا اتیکت دستورالعمل شستشوی پتو برقی یا دفترچه‌ی راهنمای آن را چک کنید. دستورالعمل شستشو روی لیبل محصول کاملاً مشخص است. معمولاً برای اکثر پتو‌های برقی توصیه می‌شود ابتدا پتو خیسانده شود.

اصول شستن پتو‌های برقی

سپس در چرخه‌ی بسیار ملایم لباسشویی به مدت بسیار کوتاه شسته شده و آبکشی شود. برای خشک کردن نیز ممکن است استفاده از یک چرخه‌ی خشک کن کوتاه توصیه شده باشد.

۳- پتو را در آب بخیسانید. اگر در موارد گفته شده روی اتیکت پتو، توصیه شده بود که پتو را به مدت ۵ تا ۱۵ دقیقه در آب سرد یا آب گرم بخیسانید، حتما طبق دستور عمل کنید. در صورتی که دستورالعملی در دفترچه‌ی پتو نیافتید، به مدت ۱۵ دقیقه آن را در آب سرد بخیسانید.

۴- با چرخه‌ی کوتاه و ملایم ماشین لباسشویی (که معمولاً با عنوان ظریف “delicate” یا ملایم “gentle” در ماشین لباسشویی نام گذاری شده است) برای چند دقیقه‌ی کوتاه پتو را بشویید. به مقدار بسیار کم از شوینده‌ای ملایم استفاده کنید.
هرگز از وایتکس، سفید کننده‌ها و مواد شیمیایی این چنینی برای شستشوی پتو‌های برقی استفاده نکنید.

۵- آبکشی پتو باید تنها یک دقیقه با آب ولرم یا سرد باشد.

۶- در صورتی که به هر دلیلی مثلاً قدیمی بودن مدل پتو قصد داشتید آن را با دست بشویید، دقت داشته باشید که المنت‌های گرمایشی داخل پتو تا جای ممکن از جای خود تکان نخورند؛ بنابراین پتو را به همراه شوینده‌ای ملایم در لگنی با آب سرد غوطه ور کنید و آن را ۱ تا ۲ دقیقه در آب زیر و رو کرده و بچرخانید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه خیس بخورد؛ سپس آب صابونی آن را گرفته و با آب سرد آبکشی کنید.

طرز خشک کردن پتو‌های برقی

۱- طبق دستور پتو را خشک کنید. با اینکه توصیه می‌شود پتو در هوای آزاد خشک شود، ولی در صورتی که روی لیبل پتو اجازه‌ی استفاده از خشک کن جهت خشک کردن پتو داده شده بود، طبق دستور با همان میزان دما و چرخه‌ی توصیه شده پتو را با خشک کن لباسشویی خشک کنید.

تنها نکته‌ای که باید دقت داشته باشید، این است که خشک کن باید به اندازه‌ای برای پتو بزرگ باشد که پتو بتواند آزادانه در آن غلت بخورد؛ در غیر این صورت حتماً اجازه دهید پتو در دمای آزاد روی بند رخت خشک شود.

نکات مهم جهت مراقبت، نگهداری و افزایش عمر و ماندگاری پتوی برقی

۱- هرگز برای تمیز کردن پتوی برقی از روش خشکشویی استفاده نکنید. مواد شیمیایی مورد استفاده در این روش باعث آسیب به روکش عایق المنت‌های گرمایشی پتو می‌شود.

۲- هرگز پتو را اتو نکنید، زیرا همان آسیب مورد قبل را ایجاد خواهد کرد.

۳- بعد از شستشوی پتو‌های برقی حتماً سیم‌های آن را چک کنید.

اگر هر یک از سیم‌ها جا به جا شده یا آسیب دیده اند، دیگر از پتو استفاده نکنید. با نگه داشتن پتو جلوی منبع نور روشن می‌توانید اطمینان حاصل کنید که سیم‌ها همه سر جای خود قرار دارند. همه سیم‌ها باید به طور مساوی از هم فاصله داشته و هرگز با هم همپوشانی نداشته باشند.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها خشکشویی ماشین لباسشویی تمیز کردن چرخه ی خشک کن آب سرد سیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۳۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان

محبوبه نم نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با توسعه برنامه مراقبت از راه دور نوزادان زودرس بعد از ترخیص اظهار داشت: طی این تحقیق مادران که دارای نوزادان تازه متولد شده بودند را شناسایی و طی یک دوره مصاحبه، نیازهای آنها را دسته بندی کردیم و پس از تحلیل محتوا، گروهی با حضور ۴۰ تن از مادران و تیم پزشکی در شبکه مجازی تشکیل شد و مادران پس از ترخیص نیازهای خودرا مطرح و مشاوره دریافت می‌کردند.

وی بیان داشت: در این گروه مادران ضمن بهره مندی از راهنمایی پزشکان، تجارب خود را در این حیطه زیر نظر تیم پزشکان در اختیار یکدیگر قرار می‌دادند. نتایج این تحقیق نشان داده که گروه مورد آزمایش نسبت به مادرانی که تحت درمان از راه دور نبودند دیگر نیاز به بستری کودک تازه متولد شده خود نداشتند.

نم نباتی گفت: در این گروه مادران با هر گونه مشکلی که در نحوه شیردهی یا گریه کردن کودک یا داروهای نوزادان مواجه می‌شدند آنرا از طریق فیلم یا توضیحات در اختیار تیم پزشکی حاضر در گروه قرار می‌دادند و طبق راهنمایی‌های دریافتی عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: این طرح تحقیقاتی در حدود یکسال به اجرا درآمد و میزان رضایت مادران نوزادان تازه متولد شده نسبت به مادرانی که مدت بیشتری در بیمارستان برای دریافت خدمات مراقبتی نوزادان تازه متولد خود مانده بودند بیشتر بود و همچنین دیگر نیاز به بستری و مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکردند.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در این طرح، مادران در صورت نیازهای اورژانسی، تلفن می‌زدند و ۴ نفر ازپزشکان فوق تخصص در هر روز و هر ساعت پاسخگوی آنها بودند.

وی از توانمند سازی مادران دارای نوزادان تازه متولد شده در دوره بعد از ترخیص خبر داد و ادامه داد: هم اکنون نتایج این تحقیق به شکل یک پایان نامه دکترا ثبت شده است و می‌توان از نتایج آن در بیمارستان‌ها و وزارت خانه استفاده کرد.

نم نباتی گفت: هدف از اجرای طرح، آموزش مادران به ویژه در حوزه شیر دهی بود که محتواهای اموزشی در فضای مجازی در اختیاران مادران قرار می‌گرفت و مادران از طریق پیامک و تلفن با تیم پزشکی ارتباط می‌گرفتند وحمایت روحی و روانی از مادران دراولویت کاری تیم پزشکی بود.

وی گفت: اکثر مادران دارای نوزادان تازه متولد شده، دچار بحران اضطراب، عدم پشتیبانی روحی روانی و عدم دسترسی به منابع مراقبتی قرار می‌شدند.

این محقق و پژوهشگر به نتایج تحقیقات اشاره کرد و افزود: در دو گروه کنترل و گروه ازمون نتایج نشان دادند که گروه آزمون حدود ۵۰ مرتبه مراجعه آنها نسبت به گروه کنترل کمتر و تقریباً به صفر رسید در حالیکه گروه کنترل به دلیل عدم دریافت آموزش‌ها، حدود ۲۳ درصد مجبور به مراجعه حضوری به مراکز درمانی شدند.

وی با اشاره به اینکه گروه آزمون به بستری شدن‌های مجدد نیاز نداشتند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های رفت و آمد، کاهش زمان مراجعات و کاهش ساعت ویزیت‌ها در برنامه آموزش از راه دور نشان داد که مراقبت از راه دور، کمک شایانی برای مادران بوده است

کد خبر 6097172

دیگر خبرها

  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • پوست الکترونیک کشسانی که حس لامسه به روبات‌ها می‌دهد
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟